Make your own free website on Tripod.com

t@nc

Almásy László (almasy@sunserv.kfki.hu)

Sziasztok, táncosokk !
Nemregen listazom csak, igy most mar jo lenne bemutatkoznom. A tanccal ugy hat eve kerultem eloszor kapcsolatba, akkor epp kihagytam egy evet az egyetemen, volt idom, nosza bele, igy a varosban talalhato legnagyobb plakatok utan elindultam es kikotottem az elso ket tanciskolamban, ez elso a MOMban volt, Gaal Peter vezetesevel, a masik az ELTE bolcseszkaran Gyulai Gyorgy-el, es mindketten olyan jol csinaltak, szepen, precizen, hogy en megtanultam es megszerettem eme 'tarsastancokat', azota is halas vagyok nekik. Gyulaihoz meg neha visszajartam mas csoportokra is, Gaal Petert pedig elveszitettem szem elol, a MOM csarnok leegett, a MOM megszunt, repul az ido.
Azota jartam tancikalni-bulizgatni, versenyszintre sose volt szerencsem felemelkedni / megkomolyodni, (mindenki tudja, hogy ahhoz vagy egy kedves partner kell, vagy egy nagy adag elszantsag, mindenaron versenyezni akaras). Aztan, neha eljarogattam magyar meg gyimesi tanchazakba, es aztan megint egy orias plakatot lattam a varosban, hogy Argentin tango kurzus van a Postas muvhazban. Na, megneztem, beleestem, azota is ez a kedvenc tancom, csinalom is 'mindenaron'. tegnapelott a Fonoban volt is szerencsem reszt venni az elso magyar tango-showban, amit a legjobb magyar argentin tangosok kozremukodesevel keszitett el Budai Laci. Ugy ertem, hogy a legjobbaknak paros, harmas szamai voltak, mi pedig ket masik amator parral az un. tomegjelenetet csinaltuk.

A civil eletben szamitogepezek, "fizikus" besorolasi kategoriaban, es van harminc evem, amit meg nem adok el. Es egy honlapom, amit mar egyszer megirtam, http://www.kfki.hu/~almasy/tango.html ja, es kedvenc helyeim, a tangosokon kivul, a Schonhertz buli, es a mar csak emlekeiben letezo Szamba klub.
jokivansagok: Mindenki tancoljon annyit, amennyi a lelkebol kijon!

Almasy Laci