Make your own free website on Tripod.com

t@nc

Barna Erika ( erika.barna@db.com )


Sziasztok!

Barna Erika (22) vagyok, Budapesten lakom, es egy bankban dolgozom a Controlling osztalyon. (Ez most eddig eleg hivatalosan hangzott... :) ) Szoval: 5 eve vagyok tagja a Delfin STE-nek, E-osztalyos (remelem, mar nem sokaig :) ) versenytancos vagyok, de igazabol csak 1 eve versenyzem (partner hianyaban...) Partnerem Szabo Gabor, de ez nem tudom, kinek mennyit mond. En mindenesetre meg vagyok vele elegedve, mert szerintem jo tancos, es meg jobb is lehet...
167 cm magas vagyok, szoke haju, zoldesbarna szemu, es egy fokka l szebb vagyok allitolag a vasorru babanal... :) Aki ennel tobbre is kivancsi, azt szeretettel varom valamelyik versenyre szurkolonak (bovebbet majd az uj versenynaptar kijottekor...) :)
Kedvencem a standard, edzeseken is inkabb erre fektetunk nagyobb hangsulyt (azert a latint sem hanyagoljuk, csak hat...).
Ja, es a listan (amit a Vikingtol kaptam tajekoztatokent) van meg egy pont, ami fontos: a becenev. Ezzel az a kis gondom van, hogy eleg sok van belole, mert az osszes kreativ ismerosom kitalalt nekem egyet. A teljesseg igenye nelkul most megprobalom oket felsorolni, aztan ki-ki valasszon kedve szerint:

- Era (a legtobb kollegam igy hiv)
- Picur (ez nem a termetem miatt, hanem egy Pom-Pom becenevu ismerosomtol kaptam, aki mindenaron meg akart varni... :) )
- Ricky (az Erika tovabbfejlesztett valtozata)
- Bubosvocsok (ezt a Kercerece adta nekem, de szerintem kicsit hosszu...)
- Pumukli
- Hercegno, Cinober, Cini (az edzom hiv igy, attol fuggoen, milyen kedve van)
- ??? (ez a hely meg szabad, ha valakinek jobb otlete van!)

Varom leveleiteket, remelem, nem voltam tul hosszu... :)