Make your own free website on Tripod.com

t@nc

Sziasztok!
Gyanitom, hogy aki idehaza versenytanccal lett megfertozve az elmult evtizedekben, azzal mar talalkoztam es talan vmennyire ismer is. En mindenesetre sok kedves ismerost fedeztem fel a listatagok kozott... Udv Mindannyiotoknak!!!
Jomagam 1977 ota foglalkozom versenytanccal. Mintegy 16 evig tancoltam aktivan. "S" osztalyban hagytam abba a versenyzest, de igazan sohasem birtam elszakadni a tanctol, igyhat felesegul vettem a tancpartnerem (Szabo Csilla) es a tanchianyunkat enyhitendo elvegeztuk az akkortajt ujjaeledo tanctanar kepzot.
Mi is tagja voltunk annak a lelkes kis csapatnak akik annak idejen a SWING TSK-t megalapitottak, melynek kesobb szakmai vezetoje lettem. E tisztemben a klub a mai napig megtartott (koszonet erte Baliko Karcsinak es Vicanak). Kozben egy idoben a csepeli Radnoti TSK-t is vezettuk, majd egy uj klubot inditottunk Csepelen TeleMARK neven a CSISE nevu sportegyesulet szakosztalyakent. Mindezt a szabadidonkben hobbykent, de megszallottan vegezzuk nejemmel. Igyekszunk minden leheto es szamunkra is elerhato tovabbkepzesre eljutni. Orulok, hogy egyike lehetek annak a 4 magyar pontozobironak aki nemzetkozi IDSF biroi licenszel rendelkezik. Mellesleg foallasban informatikaval foglalkozom.

Boros Zoltan (BoRoZo)
avagy bz@matav.hu
avagy borozo@intranet.matav.hu
avagy borozo@freemail.c3.hu
avagy a tobbit most hagyjuk

ByBoRoZo