Make your own free website on Tripod.com
t@nc
Csiki Zsuzsi

Szia! Csiki Zsuzsanna vagyok, lelkes swing-rajongó, kezdő táncos.

Minden az Alcatrazban kezdődött, ahová gyakran jártam vacsorázni, majd egyre gyakrabban szerdánként... Mivel az utóbbi időben amúgy is szinte csak jazzt-swinget hallgattam, így nagyon szerettem volna a tánc örömét is a zenéé mellé illeszteni.

Kezdtem balboával tavasszal Bulyáki Janinál és Ivettnél, majd nyártól boogie Endrénél és Móninál, és lindy Bóbisnál. Legújabban sztep Pirovits Árpinál.

Táncos múltamról annyit, hogy még megboldogult gyermekkoromban, 10-14 évesen formációs táncra jártam Damjanovich Mártihoz, aki a jelek szerint sikeresen megalapozta a zenére való ritmikus mozgás készségét és az aziránti szenvedélyt ? köszönet érte!

Magamról a lehető legrövidebben: Budapesten születtem és élek, szeptember 27-én töltöttem be 25. életévemet, a Külkeren végeztem, és egy BM-háttérintézményben dolgozom, mint osztályvezető- helyettes.

Szabadidőm eltöltésének jobb módját el sem tudom képzelni, mint - a magánélet mellett - a tánc. (E kettő sajnos még nem kapcsolódik össze :(.) Állandó táncpartnerem nincs; gondolom, idővel akad :). A táncban szeretném elérni azt a szintet, ahol már nem az egyensúlyomra, a testtartásomra, a karomra és a lábamra (ebben a sorrendben) figyelek elsősorban, hanem igazán méltó helyére kerülve a zene és a partner lesz a legfontosabb, amikor már teljesen elengedem magam, és átadom magam az élvezetnek. Azt hiszem, a legtöbben ezért csináljuk, igaz? :)

A levelezőlista céljaihoz minden tehetségem szerint igyekszem majd hozzájárulni, és minden olyan információt megosztani, ami elősegítheti e tökéletes szórakozási és kikapcsolódási forma terjedését. A tanfolyamok mellett rendszeresen megfordulok az Alcatrazban (immár keddenként is), a Lázban és a Teán, és nagyon szoktam örülni a szabadtéri táncolásoknak is.

A zene mellett a társaság az, amihez nagyon vonzódom. A keepswinginges kis csapatnak nagyon sok pozitív élményt köszönhetek. Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást!

(A kép, amit itt láttok, a főiskolai évkönyvfotóm, még édes és ártatlan, de valamennyire még hasonlítok :))

Budapest, 2005. október

Üdv: Zsuzsi

vissza