Make your own free website on Tripod.com

t@nc
Éva Bai (prinzess@freemail.hu)

Sziasztok Mindenkinek!

Azt hiszem, itt az ideje - már pár hete olvasom a táncot -, hogy bemutatkozzam.
A nevem a levél végén ki fog derülni - becenevem nincs, de mint az üdvözlôlevélben olvashato, lesz (egyébként nem ragaszkodom hozzá, de ha tetszene, elfogadnám).
Jelenleg Németországban vagyok egyetemista. Itt ismerkedtem meg a tánccal (és a lapotokkal), és nem bántam meg. Sôt egyre jobban élvezem. Kb. 2 éve kezdtem el - standard, latin, rock'n'roll -, nem vittem túlzásba, igy megelegedtem a heti 1x2 oraval. Fel evvel ezeloett rajoettem, hogy ez igy nem mehet tovabb, s valahogy jobban bele kellene vetnem magam. Sikeruelt. Heti 4-5 alkalommal keltem utra, hogy a napi tanc-betevoere szert tegyek. Sajnos az en lelkesedesem igen keves ahhoz, hogy kelloeen gyakorolhassam is. Akiket ravettem egy- egy alkalmi tancolasra, azok nem hajlandok toebbszoer uezni. Aki pedig toebbet szeretne, az kezdoe. En viszont tanulni szeretnek, es persze jobbaktol.
A lelkesedesem meddig tart? - nem tudom. Most alabb kellett hagyjon, mert dolgozom, 3 mueszakban, igy ez nem engedelyez heti 1x-i kimenoenel toebbet.
Szivesen olvasom a listan a cimeket, hogy hol es mikor, mit lehet tancolni, klubbok cimeit. Ha otthon leszek, biztosan megprobalok idoet szakitani, es meglatogatni Benneteket.

Addig is marad a levelezes - mar ha idoem marad az irasra is (a levelek olvasasa is sok idoebe telik)

Ciao

Eva - Heidelbergboel

Ui.: Ti minden bajt es jajt meghallgattok, es orvosoltok - ha tudtok: Nincs egy "tartalekosotok" a szamomra, aki eloebbrevinne tancismereteimet eloeben es ebben s a szep varosban??!!