Make your own free website on Tripod.com

t@nc
Gyenes Ildiko (gyildi@egon.gyaloglo.hu)

Sziasztok!
Gyenes Ildikónak hívnak, 23 éves vagyok és Győrben élek! Gyerekkorom óta vonz a tánc! Sokáig jártam jazz balettra, aerobicra, társastáncot is tanultam már. Legújabb szenvedélyem pedig a klasszikus balett! A mellékelt fényképemhez képest már kicsit hoszabb a hajam.
Eszembe jutott még néhány fontos dolog - most olvastam végig a köszöntőt... Ha jól értettem, érdekel benneteket minden klub, iskola, stb. Én a Reneszánsz Iskolába járok, itt Győrben. Talán többen hallottatok már William Fomin-ról, ő és a felesége vezetik ezt az iskolát! A falon számos oklevél, első díj, aranyérem van, több rangos nemzetközi versenyről is. Weblapjuk sajnos nincs (tényleg, miért nincs?!) Ha érdekes, tudok részletes adatokkal is szolgálni az iskoláról!

Kétségbe vagyok ESVE!
Mindig is szerettem táncolni, de végül is más pályán/szakmán indultam el, amit most kellene elkezdenem. Amikor 14 éves voltam, nem vettek fel a pécsi művészeti szakközépbe, de akkor még bíztam benne, hogy ezzel nem dőlt el végleg a sorsom! Három hónapja tanulok klasszikus balettet (balettot?) egy "klassz" tanárnőtől. Elég jól megy, bár nem könnyű! Igaz, hogy csupán heti két alkalom (2*1,5 óra/hét), de intenzív és az elinduláshoz megfelelő. Sajnos, könnyen megeshet, hogy jövőre nem indul újra a csoport! A győri balett szakközépben lényegében azt mondták túl "öreg" vagyok, nem foglalkoznak velem. Nem tudom, hogy léphetnék tovább. Szeretnék (lehetőleg) minden nap gyakorolni, tanulni. Nem látok megoldást, előre el vagyok keseredve. Persze nem adom még fel! Nem tudom, miért kellene 23 évesen feladnom az álmomat, hogy a táncnak szenteljem az életemet! Ti tudjátok? Azt viszont tudom, hogy lelkileg és fizikailag is képes lennék rá, sokkal inkább, mint 10 évvel ezelőtt! Egyedül a tánchoz érzek magamban végtelen energiát, és ez adna erőt máshoz is! Ha bárki tud tanácsot, használható ötletet adni, kérem tegye meg! (Amúgy persze a modern táncot is szeretem, a nyáron pedig a sztep-be bolondultam bele..).

1998-12-12
Gyenes Ildi