Make your own free website on Tripod.com

Horvath Lajos (acapella@mail.datanet.hu)

Ezuton szeretnék bemutatkozni.Nos...
A nevem Horvath Lajos, Budapesten szulettem 1971-ben, s azota is itt elek. Ez utan a jott a szokasos karrier tortenet: ovoda, majd altalanos iskola, (Ady Endre,a II. keruletben), innen gimnaziumba vezetett az utam (Szentendrei Ferences Gimnazium), majd ket eves cukrasz iskolat vegeztem. (Ha valakinek a sutesben gondjai vannak szivessen segitek.) Jelenleg a csaladi vallalkozasunkban dolgozom (papiripari profilu), es a versenytanccal foglalkozom. Tancolni meg a gimiben kezdtem el Guller Janosnal (Postas Muv. Kozp.), majd a Varhegyi hazasparnal.
Jelentosebb eredmenyek (latin-amerikai táncokbol):
C orszagos II.hely (1993),
C Budapest Bajnoksag I. hely (1993),
B Budapest Bajnoksag I. hely (1994).
Azota gyakorlatilag nem indultunk versenyen partneremmel akit Mandli Monikanak hivnak.

1995-ben megalakitottam az A Capella tancszakosztalyt, a II. Keruleti Tomegsport Egyesuleten belul. A klubrol bovebbet a http://www.extra.hu/acapella - n talalsz.
E-mail cimem: acapella@mail.datanet.hu. Szivesen segitek honlap keszitesben, amennyire idombol, es tudasombol telik. A fenykepet remelem nem sokara el tudom majd kuldeni. Barati korben Laja - nak hivnak, de ha ti tudtok jobbat... Igy elsore kb. ennyi. Ha kimaradt volna valami, vagy kerdesed van, kuldd el emilkevel.

Szia: Laja.