Make your own free website on Tripod.com

Imre Ferenc(imreferi@freemail.c3.hu)

Sziasztok!

Lassacskan egy honapja olvasom a listat ugyhogy ugy ereztem itt az ideje nekem is bemutatkoznom, mielott leveleket kezdenek irogatni a listara.
Tehat: a nevem Imre Ferenc. Feconak, vagy Ferinek beceznek. Az Ybl Miklos Muszaki Foiskolara jarok, II. eves epitomernok hallgato vagyok. Gedvenc idotolteseim a tancon kivul a gitarozas, geodeziai meres es a szamitogepezes.

A tanccal legeloszor kozelebbrol 3 eve ismerkedtem meg. Egy kezdo standard tanctanfolyamra jartam, amin az alapokat sajatitottam el. Majd 1.5 ev kihagyas utan baratnom osztokelesere ujbol neki lattam a tancnak, de mar boogie-woogie tanfolyamra jelentkeztunk. Jelenleg meg elegge amator szinten allok, de remelem en is ugy fogom majd ropni idovel, mint a nagyok.

A Teaba szoktunk jarni szorakozni, de a mult hetvegen ott voltunk Zugligetben a harmonia balon es ma este a Buddy Holly Clubban is. Sipi levele megfogott igy ugy gondoltuk megnezzuk az "uj" helyet... Sajnos 11-kor el kellett jonnunk, mert az utolso busz ment. Kar, hogy keson indult be a tanc, de ennek ellenere jol ereztem magam es remelem maskor is le fogok nezni.
Ha van kerdesetek irjatok, es ezentul resszkessetek, mert nem kimellek majd benneteket leveleimtol!

Sziasztok,
Imre Ferenc (Feco)