Make your own free website on Tripod.com

Karnevál Körlevél 2004/2

Tartalom:  -     Nyári tábor Keszthely (aug. 1.-8.) Tavalyi áron !!!

-         Karnevál házibuli: Kinizsi u. (ápr. 16. péntek 18-24)

-         Karnevál Záróbuli (Schönherz Kollégium: máj. 6. csütörtök 18-02)

-         Plusz órák alapáron.

-         Tánctanfolyam elővételben (Csupán 4500Ft ért!)

 

Karnevál Tánctábor 2004 

 


 Augusztus 1. - 8. Keszthely

 

Várjuk minden kedves régi és jelenlegi tanítványunk jelentkezését!

Utazás: Egyénileg. Érkezés: aug. 1-én (vasárnap du.), távozás aug. 8-án (vasárnap de.  10 óráig). Szállás: A város centrumában, kb. 300 m-re a Balatonparttól a Vendéglátóipari Szakközépiskola Kollégiumában (Mártírok u. 1.). Négy ágyas (+ mosdó) szobák, mellékhelyiségek és zuhany emeletenként. A kollégiumhoz  kézilabda-, kosárlabda- salakos tenisz- és lábtenisz pálya, füves focipálya és futópálya tartozik. A szalonnasütő és a pályák kitűnő helyszínek az esti bulikhoz. A strand mindössze 6 percre van a kolitól. A szállás díja: 11.200 Ft (7 éjszaka) Étkezés: Fakultatív! A kollégiumtól 200m lévő étteremben : reggeli 350Ft (7alk. 2450Ft) ebéd: 800Ft (6 alk. 4800Ft), vacsora : 650Ft (7 alk. 4550Ft). A rendeléseket a jelentkezésekkel együtt kell leadni, a teljes étkezés ára 11.800 Ft.

Táncprogram: Négy terem, tíz tánctanár, kilenc stílus, 15-30 óra oktatás. Minden tánc napi kétszer másfél óra középhaladó illetve haladó szinten, valamint napi egy kezdő óra, hogy mindenki belekóstolhasson valami számára újba is. középhaladó (akik a kezdő tanfolyamokra jártak), haladó (akik a középhaladó, haladó kurzusokra jártak)

Társastáncok, Latin táncok, Hastánc,  Rock & Roll (Boogie-woogie), Swing (West Coast Swing), Salsa, Latin Jazz (afro-latin táncelemek szólóban), Hip hop, Új Lindy Hop (Swing)

 
 

 

 

 


Oktatás díja: 16.900Ft  (kedvezményes:13.900Ft)    

Bulik: Két nagy tábori bulit tervezünk, de gyakorlatilag minden este bulizhatsz! Fellépések, utcabál a vendéglátóink szervezésében. Egyéb programok: -strand, mozi,-városnézés (Festetics kastély, Szabó Marcipán Múzeum). A kollégium összes sportpályáját használhatod, a sportszerek ingyen kölcsönözhetők.

AKCIÓ:

 
                   Annak, aki május 6-ig  a Félévzáró Buliig jelentkezik, valamint az első részletet

                      be is fizeti, a tábor kedvezményes: 36.900 Ft/fő  Május 6. után: 39.900Ft

     Jelentkezés: A tanfolyamokon a koordinátoroknál, vagy a 30/900-6646-os telefonszámon.

A jelentkezésnél 15.000 Ft előleget kell befizetni!

A jelentkezés visszavonásakor a szervezési költségek miatt az előleg 50%-a elvész!

 


Karnevál HÁZIBULI : Kinizsi u.-i Kollégium ( IX. Kinizsi u. 2.) ápr. 16. péntek 18-24

 

Minden Karneválos csupán 300 Ft -ért vehet részt (külsősöknek 500Ft) a bulin, amely gyakorlásra és ismerkedésre kitűnő alkalom mindenki számára. Lesznek rövid tánctanítások, sok gyakorló zene, tanáraink segítenek mindenkinek.

 


Karnevál Záróbuli : Schönherz Kollégium (XI. Irinyi J. u. 42.) máj. 6. csütörtök 18-02

 

A félév legnagyobb bulija! Két szinten szinte minden. Az alsó teremben tánctanítás, csoportok és tanáraik bemutatói, klasszikus társastáncok. A felső szinten non stop buli hajnalig Rock&Roll, Swing, Salsa, társastáncok, éjféltől orientális és nosztalgia Disco! Belépés ingyenes! (Külsősöknek elővételben 500 Ft, helyszínen 700 Ft)

 


Plusz órák alapáron:

 

A 8. alkalom, illetve a Záróbuli nem jelenti az oktatás végét! Ha a csoportból megfelelő számú jelentkező akad, akkor további órákat tartunk, sőt akár egy teljes új tanfolyamot is indítunk (néha a csoportok összevonásával). Az órák díja egységesen 750Ft/alkalom. Egyeztetés az órákon.

 

 


Tánctanfolyam elővételben (Csupán 4500Ft ért!)

 

Tanfolyam utalványok rendelhetők a koordinátoroknál, melyek szeptembertől, (egy évig) felhasználhatók tanfolyamainkra. Jó ajándék és 1500Ft megtakarítás!


vissza a T@nc laphoz