Make your own free website on Tripod.com

t@nc

Klinger László (klinger@drotposta.hu)

Dátum: 1999. július 13.

16 éves voltam mikor beiratkoztam a Horizont tánciskolába, mert a bulikon csak messzirõl figyeltem a többieket hogyan táncolnak, szégyelltem, hogy nem tudok táncolni. A tanfolyam után egy évig lejártam az össztáncokra, de nem voltam megelégedve a rock and roll tudásommal, ezért beiratkoztam a Modern Táncok iskolájába (volt Majakovszkij utca) majd következett a Postás Mûvelõdési Ház, Guller János tanár úrral. Most már kellõ önbizalomra szert téve végigjártam Budapest táncos helyeit, és végigtáncoltam jónéhány bált. Belekóstoltam a versenytáncba, de túl megerõltetõnek találtam az edzéseket.
A 80-as évek végén rendszeresen jártam Old Boys bulikra a Petõfi Csarnokba, de a dohányfüstöt megelégelve 10 évig nem mentem táncolni, kivéve néhány lakodalmat. Aztán 2 évvel ezelõtt egyik barátnõm elcsábított újra Old Boysra, és azóta rendszeresen táncolok, ehhez nagyban hozzájárult, hogy a Letenyei Zsókával elvégeztünk egy társastánc kurzust az Oktogonban, és azóta sorra járom a tanfolyamokat.
A testem, lelkem élvezi a táncot és gyönyörûséggel tölt el. Sokfajta sportágat kipróbáltam, de a tánc az, amely a legközelebb áll hozzám, és akik nélkül az egész semmit sem ér, a kedves, gyönyörû táncoslábú NÕK. Szeretném áttáncolni az életem.

Klinger Laci a táncoslábú