Make your own free website on Tripod.com

t@nc

Kovács Adél (leda@interdnet.hu)

1998 junius 16

Íme Én,

Nem vagyok 100% biztos abban, hogy sok idom lesz levelezgetni, de nem adom fel, egyrészt mert érdekel a dolog, másrészt pedig, mert szeretek levelezni.

a) hát igen eléggé ki vagyok. Amúgy a gyengébb nemhez tartozom (ezen azért vitatkoznék) mint az már a nevembol is kiderült. '72-es októberi vagyok, tehát még 25. Bp-en lakom immár 92 óta. Külker foiskolát végeztem 95-ben, azóta a munkásosztályt gazdagítom.

b) táncos múltam nem túl nagy, mivel nem táncoltam versenyszeruen, de amióta az eszemet tudom imádok táncolni. Egyszer próbálkoztam a versenytánccal, de nem igazán akadt állandó párom, mivel mindig kevés volt a fiú. Ezért nem folytattam, mert legtöbbször nem én tanultam, hanem én tanítottam. Emiatt idõnként most is automatikusan, tudat alatti által vezérelve "megpróbálok" vezetni. Elég jó úton haladok, hogy leszokjak róla. Évekig (foiskola alatt) jártam Rongylábra meg Táncklubra (minden héten), de a "munkásévek" alatt ez drasztikusan lecsökkent. Manapság idonként eljárogatok még (szorgalmi idoben, mivel csak akkor van) keddenként, de a pénteket jobban csípem, ezért a Buddy Hollyt is látogatgatom. Semmilyen klubtag nem voltam mostanáig, nincs táncpartnerem és elég sok táncot szeretek és valamilyen szinten tudok is. Azért csak valamilyen szinten, mert hosszú távon soha nem volt partnerem (de ezt már irtam). Kedvenc táncom a boogie, angol keringo. A szambával és mambóval indõnként hadi lábon állok, máskor meg elég jól megy. (partnerfüggo!)

c) Egy irányítástechnikai cégnél dolgozom kereskedelmi elõadóként, ami elég sok mindent magában rejt. Inkább nem részletezném, mert szerintem senkit nem érdekel. Szeretnék sikeres lenni és lehetoleg nyugodt körülmények között dolgozni, már amennyire ez elképzelheto a mai világban. Még nagyon sok helyen nem jártam a világban, pedig imádok utazgatni. Még elottem az élet és ez is a terveim között szerepel.

d) nem hiszem, hogy bármiben is tudós lennék, de jól fozök, van érzékem a tánchoz (könnyebben tanulok a partnertol, ha jól vezet, mintha elmennék egy tanfolyamra és számolgatnánk a lépéseket), nyelvérzekem sem rossz.

e) egyelore nincsenek különösebb elvárásaim, mivel mostanáig gõzöm sem volt errõl a szolgáltatásról.Jó lenne barátokat szerezni és minél több infót a buli helyekrol, még ha nem is tudok elmenni mindre.

f) egyik "táncõrült" barátom ajánlotta, hogy jelentkezzem a listára. Nem sokmindent tudtam rólatok, egyszóval semmit.

g) rátok bízom a becenevem, ha nagyon nem tetszik, majd kiabálok. Eddig még bárki adott nekem becenevet, nem sikerült túl rosszra.

h) ha találok valami jó képet, majd elküldöm.

i) EGYÉB. Nagyon szeretem az állatokat, van egy 10 hónapos westiem.. Zenében mindent meghallgatok egyszer. A mai zenének nevezett valamit nem komálom, és csak a .... rádiót hallgatom (ez itt nem a reklám helye), ahol csak régi számokat játszanak. A jó zene nagyon magával tud ragadni bárhol és bármikor. Remélem minden kérdésetekre kelloképpen megfeleltem.

Üdv: Adél