Make your own free website on Tripod.com

t@nc


Magnucz Ferenc alias Magnum (fmagnucz@icaco.hu)

Sziasztok aki mar tagja a listának az, már kapott egy pár sorba foglalt bemutakozast. Egy hete akadtam a listara, mikozben olyan weblapot kerestem, ahol valamilyen uton modon tancpartnert talalhatok. Budapesti lakos vagyok, itt is dolgozom egy számitástechnikával foglalkozó cegnel (ICACO System Kft. ez itt a reklám helye :) ), mint hálózati szakértô. Sokaknak segítség lehet: hivatalos HP szervíz vagyunk.
A táncos multam 1993 januárjában kezdôdött, amikor beiratkoztam Újpestre a kezdô társastánc tanfolyamra. 1994 november eljén mutatkoztam be az elsô versenyemen Fejes Orsolyával.
1995-tôl kisseb hoszzabb megszakítással több nôt illetve klubbot kiprobáltam, majd az OKTOGON Tánccentrumnál horgonyoztam le, mert itt tanárok részérôl személyesen foglalkoztak minden táncossal korra, nemre és osztályra való tekintet nélkül. Azóta egykicsit megváltozott a versenytánc illetve az összetétele a táncosoknak, de én büszkén mondhatom, hogy még mindig ide járok és jó a társaság, bár nem vagyunk sokan.
Kifejezetten szakértô nem vagyok, de Microsoft és egy kicsit a Novell környezetben vannak jártasságaim hálózati téren (renszer karbantartás, tervezés, kivitelezés). A digitális technikában van egy kis elméleti jártasságom.

Minden OKTOGON-os rendezvényro"l szivesen tájékoztatom a társaságot.
Üdv: Magnum