Make your own free website on Tripod.com

t@nc
Magyar Miklós (Sampras@szt-istvan-gimn.hu)

Sziasztok!

Magyar Miklos vagyok, vagy ahogy a legtobbenn hivnak:Sampras . Ket es fel eve tancolok egy fel eve versenyzem. Egyelore E-sek vagyunk a parommal,de mar - valoszinuleg - nem sokaig. De igazabol ez - a versenyzes - annyira nem erdekel. Sokkal jobban szeretek bulizni, szorakoznii, jo es nagy tarsasagban lenni. Szerintem fontosabb elvezni a tancot, mint elveszteni az egyenisegunket, a stilusunkat a versenyzesert. Egyebkent a Harmonia Tancklubban tancolok, ahol ezzel a nezettel azt hiszem nem vagyok egyedul es ahol fantasztikus a tarsasag.
Barkivel szivesen levelezek egyebkent: kezdovel vagy profival, versenycentrikussal, vagy buliimadoval.
A nevemet nehany tancostarsamtol kaptam elso tanctaboromban '96-ban Kenderesen. Akkor voltam kezdos es alig ismertem valakit. Erre egy nap alatt ket csaj is leszolitott, hogy nagyon hasonlitok a Samprasra. Rovid magyarazat utan mar kezdtem sejteni, hogy egy teniszezo lenne a hasonlosag targya. De mindenesetre igy kezdtek el hivni es majdnem mindenki igy ismert meg. Most is sokan vannak, akiknek az igazi nevemrol fogalmuk sincsen.
Ha valakinek van kedve irni nekem, az nyugodtan szolitson igy. Egyebkent a Harmoniabol nem tudom, hogy ki van ezen a listan rajta, de bizttosan van valaki, mert nagyon sokan vagyunk.

Sampras