Make your own free website on Tripod.com
Matzner Gábor (matzner@ludens.elte.hu)

Mar olvasom egy ideje a listat, es eleg meglepo volt szamomra, hogy sok (reszemrol) egyoldalu ismerost fedeztem fel rajta. Vagy cafoljatok meg: van itt valaki, aki tudja, ki vagyok ? ;-) (Talan rzoli@iiibel.dote.hu emlekeiben remlik valami 2 evvel ezelottrol, mas HIX lista kapcsan...) Akarhany szam is jelent meg eddig, azert latszik, hogy HIXes formaban ez uj lista. Kicsit maskepp kell az itt elhangzottakat felfogni, mint, ha pl a Nepszabadsagban irtak volna meg. Kotetlenebbul. Itt annak, akihez beszelunk, nincs arca. Mas a hangulata, szemelytelenebb, megis tobbt megengedunk magunknak .
Aki nem hiszi, olvassa el a RANDI regi szamait. Sot, annak, aki azon tori a fejet, hogy mire is valo egy ilyen lista, kifejezetten ajanlom azon lista elso 10-20 szamat elolvasasra. Akkor ot is ezen ment az agonizalas (es most is :-))

Magamrol par szot: Nevem fent, akrobatikus rokis vagyok, probalkoztam bugival is, de azzal buli-szinten maradtam. Ettol fuggetlenul, hogy, ha lesz megint valamilyen Swing vagy BW tovabbkepzes, nagyon orulnek, ha idoben megjelenne a listan, es igy eljutna hozzam (egyesuleten belul lassan aramlanak az informa- ciok :-( ). Regebben rendszeresen jartam a Buddy Hollyba, amikor meg a Krusper utcaban volt. '96-ban meg a 24 oras versenyen is indultunk parommal, es egyszeruen "szerelmes voltam" a helybe. Akkortajt maradoztunk el, amikor Sipi atkoltozott a BEAC palyara.
Na jo, magambol eleg ennyi, meg a vegen nem kapok viragokat az oltozombe ;-), de valamelyik szamban olvastam, hogy bemutatkozassal illik kezdeni. Szoval. En '94 ota ismerem a HIX-et, es pont az fogott meg benne, amit sokan serelmeznek: hogy emberek huzzak egymast, poenkodnak, es kotetlenul beszelget- nek (akar "pletykalnak"), mindig vigyazva arra, hogy a dolog, mar pardon, nehogy bunkosagig fajuljon. Szoval, ez csak annyit akar jelenteni, hogy "fel a fejjel, ha lecsillapodnak a tulzott hullamok, tok jo hely lesz ez itt".
Olyan, mint egy tanc nelkuli buli. Csak ne legyunk tul vadak, se tul erzekenyek... No, remelem, sikerul elkuldeni a levelet...
Udv mindenkinek
Gabor
U.I.: Azert a HIXesek szamara is van egy kis meglepetes ebben a listaban, eleinte semmit nem ertettem, mire rajottem, hogy visszafele kell olvasni..

Mar olvasom egy ideje a listat, es eleg meglepo volt szamomra, hogy sok (reszemrol) egyoldalu ismerost fedeztem fel rajta. Vagy cafoljatok meg: van itt valaki, aki tudja, ki vagyok ? ;-) (Talan rzoli@iiibel.dote.hu emlekeiben remlik valami 2 evvel ezelottrol, mas HIX lista kapcsan...) Akarhany szam is jelent meg eddig, azert latszik, hogy HIXes formaban ez uj lista. Kicsit maskepp kell az itt elhangzottakat felfogni, mint, ha pl a Nepszabadsagban irtak volna meg. Kotetlenebbul. Itt annak, akihez beszelunk, nincs arca. Mas a hangulata, szemelytelenebb, megis tobbt megengedunk magunknak . Aki nem hiszi, olvassa el a RANDI regi szamait. Sot, annak, aki azon tori a fejet, hogy mire is valo egy ilyen lista, kifejezetten ajanlom azon lista elso 10-20 szamat elolvasasra. Akkor ot is ezen ment az agonizalas (es most is :-)) Magamrol par szot: Nevem fent, akrobatikus rokis vagyok, probalkoztam bugival is, de azzal buli-szinten maradtam. Ettol fuggetlenul, hogy, ha lesz megint valamilyen Swing vagy BW tovabbkepzes, nagyon orulnek, ha idoben megjelenne a listan, es igy eljutna hozzam (egyesuleten belul lassan aramlanak az informa- ciok :-( ). Regebben rendszeresen jartam a Buddy Hollyba, amikor meg a Krusper utcaban volt. '96-ban meg a 24 oras versenyen is indultunk parommal, es egyszeruen "szerelmes voltam" a helybe. Akkortajt maradoztunk el, amikor Sipi atkoltozott a BEAC palyara. Na jo, magambol eleg ennyi, meg a vegen nem kapok viragokat az oltozombe ;-), de valamelyik szamban olvastam, hogy bemutatkozassal illik kezdeni. Szoval. En '94 ota ismerem a HIX-et, es pont az fogott meg benne, amit sokanserelmeznek: hogy emberek huzzak egymast, poenkodnak, es kotetlenul beszelgetnek (akar "pletykalnak"), mindig vigyazva arra, hogy a dolog, mar pardon, nehogy bunkosagig fajuljon. Szoval, ez csak annyit akar jelenteni, hogy "fel a fejjel, ha lecsillapodnak a tulzott hullamok, tok jo hely lesz ez itt". Olyan, mint egy tanc nelkuli buli. Csak ne legyunk tul vadak, se tul erzekenyek... No, remelem, sikerul elkuldeni a levelet... Udv mindenkinek Gabor U.I.: Azert a HIXesek szamara is van egy kis meglepetes ebben a listaban, eleinte semmit nem ertettem, mire rajottem, hogy visszafele kell olvasni..