Make your own free website on Tripod.com

t@nc

Mikola Ferenc (mf121@ural2.hszk.bme.hu )

Idopont: Fri Oct 23 16:56:49 EDT 1998 TANC #448
Sziasztok !

Nos engem Mikola Ferencnek hivnak. Becenevem nincsen, de majd lesz ha ti adtok nekem egyet. :)
19 eves vagyok most. Az oroszlan csillagjegyben születtem, ha ez erdekel valakit.
Budakeszin lakom mar lassan 12 eve. Jelenleg a Budapesti Muszaki Egyetem Villamosmernoki es Informatikai Karan villamosmernok szakon vagyok elso eves hallgato. Az igazat megvallva nem igazan rendelkezem tul nagy tancos multal es csak egesz veletlenul keveredtem bele ebbe a korbe. A szalagavato utan tetszett meg a tancolas. Par nappal ra volt osztalytalalkozonk az altalanos iskolai osztallyal, ahol egy olyan lanynak meseltem arrol, hogy kedvem lenne tancolni, akirol nem is tudtam, hogy kb. 1 eve versenytancos a Harmonia tancklubban. Nos igy kerultem en is oda iden januarban es azota tanulok tancolni. Most versenytanc elokeszito szinten vagyok. Ugyhogy meg meglehetosen messze van az igazi verseny. Nos gondolom hallottatok mar a Harmoniarol, ugyhogy tudjatok ott miket tanitanak /chachacha, rumba, mambo, tango, jive, angol keringo, becsi keringo, madison, charleston, samba, stb/ amiket en is megtanultam tancolni. A latin tancok a kedvenceim es nagyon szeretnek rockyzni is, de sajnos arra meg nem volt idom, hogy elmenjek azt is tanulni, de ahogy azt mondani szoktak: "ami kesik nem mulik". Szoval en meg igencsak az elejen vagyok.
Altalaban csak a Harmonia bulikra / 1. es 3. szombat /, rendezvenyekre szoktam feljarni, de tobben ajanlottak nekem mar az otorai teat es mar tervezem, hogy oda is el fogok valamikor menni.
A terveim eleg valtozatosak. Elsosorban szeretnem rendesen elvegezni az egyetemet, ahol robotika szakot szeretnek majd felvenni ill mellekszakagnak valami hasonlot. A tanccal kapcsolatban hasonlo ambiciozus elkepzeleseim vannak, azaz olyan magasra szeretnek eljutni ameddig csak tudok. Erdeklodesi teruletem nagyon tag, szinte minden erdekel : a mitologiatol az urkutatasig minden erdekel es szeretek beszelgetni a legkulonbozobb temakban.
Azert jelentkeztem a levelezesi listara mivel engem is a tanc eltet es ebben talaltam meg igazan onmagam. Es szeretnek olyan tarsasaggal beszelgetni akiknek hasonlo a gondolkodasuk, valamint azert, mert az ember szeretne megismeri mas embereket mas gondolkodasmodot es igy tagul az o latasmodja is. Nem tudom, hogy en miben tudnek segiteni de mindent megteszek ami tolem telik.
Web oldalam nincsen de szeretnek, csak az a problema hogy nagyon nem ertek hozza. Ha tudna segiteni valaki akkor azt nagyon szepen megkoszonnem. Hat kb. ennyi sikerult most onmagam bemutatasara bar ez csak egy rovidke kep volt rolam. A levelhez csatoltam volna magamrol egy kepet is,de valamiert nem akarja ugy elfogadni. Ja es bocs ha ketszer is megjelenik a levliston de valamiert nekem mindig visszakuldi a szerver a levelet.
Majd idovel belejovok...
A tovabbi beszelgetesig is udv mindenkinek.
Sziasztok: Feri