Make your own free website on Tripod.com

t@nc
Molnár Bernadett (Detti) ( b_molnar@ksrt-sab.hu)

Sziasztok!

Úgy gondoltam, épp ideje, hogy engem is e lista tagjaként is lehessen emlegetni, ha már ennyire szeretek táncolni. 26 éves vagyok az ELTE-n végeztem. Angol szakon és párhuzamosan a Közgáz posztgraduális pénzügyi szakán nyüstöltem magam. Jelenleg a Dreherben dolgozom mint belsõ ellenõr (Nándi reszkess!), hogy mi lesz ezután, azt senki sem jósolhatja meg.
Táncolni sohasem tudtam. Ha valakire azt lehetett mondani, hogy falábú, hát én az voltam. Ráadásul a zenében még az alapritmust is ritkán véltem felfedezni.Jácinttal szoktunk összeveszni, hogy melyikõnk volt a falábúbb. Mégis most már lassan öt éve lesz, hogy Auer Palihoz kezdtem járni versenytáncot tanulni. Ezután Fehér Andristól megtanultam nemsokára a boogie alapjait, majd Nagy Attila jóvoltából sikeresen szerepeltem Hobby Rock and Roll és swing versenyeken.
Sok jelenlegi igaznak mondható barátomat ekkor ismertem meg és nagyrészt ez az, amiért ehhez a társasághoz annyira kötõdöm. Itt vannak azok, akik között nemcsak a kikapcsolódást, szórakozást, sportot és a hobbymat találom meg, hanem még akik igazán jó általuk szervezett, akár spontán - programok keretében igazán jól tudják magukat érezni. Remélem, hogy ez az állapot minél tovább fenntartható lesz.

Detti

Molnar Bernadett b_molnar@ksrt-sab.hu