Make your own free website on Tripod.com

 

Vissza

Helló Táncos Világ!
Mindenkit szeretettel köszöntünk a Százlá'boogie tábor Online Weboldalán.
Ez a tábor a technika vívmányainak köszönhetõen ma nemzetközibb, mint valaha.

Körünkben üdvözölhetjük Svédországból Vikinget (Hajdú Lajos), aki a magyar táncos internetlapok és levelezési lista atyja, és karbantartója. Ladislav "Charlie" Ruppelt vezetésével itt vannak a szlovák boogies táncosok is, immár harmadik éve. Külön örömként szolgál, hogy Johann valamint Doris Németországból jött el, hogy mint a világbajnok boogie formáció edzõi a százláboosoknak egy kicsit segítsenek a fejlõdésben. De hogy a magyar tanárokat se hagyjuk ki a sorból, itt van Nagy Karesz és Kocsor Szilvi, kicsi lányukkal, a hét és fél hónapos Líviával. Õk tartják a délelõtti edzéseket. A százláboo két dinamikus és tehetséges ifjú tanára Jóri Rita és Hergenrõder Jácint pedig a kora esti órákban tömik tele az agyunkat figurákkal.

 

A tábor igazi High Tech. Szögi Andris, Radványi Zoli, Nagy Barnabás és Viking elhozta otthonról a számítógépeit, hogy napközben digitális felvételeket készítsünk, kielemezzünk, és weboldalt szerkesszünk nektek. Természetesen folyik még más munka is a gépeken, de ennek az eredményét majd úgyis meglátjátok. A programok és a hangulat olyan mint régen. Buli buli hátán, napozás, tánc, sült hal evés, borivás, vetélkedõk, akadályversenyek, és sok sok humor, poén, nehogy besavanyodjunk. Mindenki látogatót szeretettel fogadunk, járt it már pap (Bikádi Laci), lindy világbajnok (Janicsek Gábor), 24 órás rocky verseny gyõztes (Kiss Tamás), de reméljük, jönnek még többen is.

Most pedig mindenkinek lehetõséget adunk, hogy üdvözöljön Benneteket:

Viking: Szevasztok! Nagy öröm számomra, hogy személyesen találkozhatok a levelezési csoportból megismert személyekkel, most már én is: "haba haba ''.

Gyarmathy "Tabi" Miki: Üdv mindenkinek a 100láboo táborból, aki nem jött el csak sajnálhatja, ha ha ha ha.... Rengeteg emberrel találkozunk a Hixrõl, jók a bulik, jövõre veletek ugyanitt Haba haba.

Kramarik Endre: Szia Anyus!

Letenyei Zsóka: Puszilok mindenkit. Imádjátok a táncot Ti is, akárcsak mi!

Gerzson: Én már azt sem tudom, hogy hol vagyok. Lássuk csak! Számítógépes tábor, ahol fõ profil, hogy hogyan álltsunk össze és írjunk minél jobb és dögösebb zenei anyagot. Videós tábor, ahol profibbnál profibb kamerák, digitális fényképezõgépek pásztázzák az edzéseket, s ezen felvételek persze nem sokkal késõbb feldolgozásra, másolásra is kerülnek, a speciális, 4 videóból álló hifi torony segítségével . De nem feledkezhetem meg a hozott, régi felvételekrõl sem, mely szintén közkinccsé válik. Hogyan pihenjünk, ismerkedjünk, szórakozzunk, bulizzunk, éjszakázzunk aktívabban tábor. Hogyan tájékozódjunk a csomagok, fekhelyek babiloni káoszában, akár az éjszaka sötétjében is tábor. S végül, de nem utolsósorban tulajdonképpen ez egy tánctábor, ahol két, a formációs tagoknak három edzés csöpögteti a kobakjába a tudást. Majd el felejtettem odabiggyeszteni mindegyik tmeghatérozás elé a "nemzetközi" szót, mivel táborunkba hagyományosan ismét érkeztek szlovákiából is vendégek, Ruppelt László, Listás tagunk szervezésében, Johann és Doris Németországból érkezett hozzánk , hogy csiszolja formciós tudásunkat, s végül, de nem utolsó sorban itt van közöttünk Viking, aki aktív szereplõje táborunknak, s örülünk, hogy végre személyesen is itt van közöttünk. Búcsúzóul csak annyit szeretnék mondani, Haba haba zutty zutty...

Nagy Ádám, az ikrek egyik fele: Kár, hogy nem jöttetek még többen. Szuper ez a tábor, a legjobb az, hogy mindenki olyan ismerõs, és nagy a hangulat! Haba haba, vagy Csaba csaba....

Szõcs Endre, azaz Pöcsi a Kopasz Jampi: Adjatok egy szabad vízszintes felületet, és ráájulok. A baj csak az, hogy ilyenkor érvényesül a vízszintes felületek szabadon értelmezett törvénye, miszerint: Minden vízszintes felület elõbb-utóbb betelik.

Radványi Zoli: Tánctáborba CD írót ne hozz! Ha mégis, magadra vess! Azért jövõre ismét átalakulunk 100lábú számítástechnikai táborrá.

Balogh Csaba: ... a tegnap esti borkostolo utan... jaj, na, hogy is irjam, ... hat, aki itt volt az elvezhette 70 ember viccmondokajat, aki nem, az csak sajnalhatja... meg most is sajog az osszes izmocskam... - most ocsemnek, Lorinak: Igazan sajnalhatod, Lori, sok lany erdeklodott, hogy miert nem vagy itt... kell ennel tobb? ;-) Udvozlok minden tancost innen Csopakrol ! :-))))

HJ:Mindenkit üdvõzlõk en is a taborbol ! Egyetlen problémám, hogy kevés az idõ............rengeteg rég nem látott ember............. Gyertek ti is legkõzelebb!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagy Barnabás, az ikrek másik fele: Ami idén ledöbbentett az az itteni csúcstechnológia. 2 laptop, 2 desktop, 4 videó, 1 digitális kamera, több hagyományos videókamera, CD író, mikroport az edzõknek, egyszóval minden amit egy kutyaközönséges tánctáborban el tudsz képzelni. Nem csoda hogy a csapat nagyrésze a Neten ismerkedett meg egymással. Jövõre tán Online fogjuk az edzéseket streaming videóval közvetiteni. Két év múlva pedig már el sem kell jönni Csopakra mert mindenki otthonról fog beloggolni a próbákra. (Na de ez már túlzás, a társaság miatt a személyes jelenlét kihagyhatatlan!)

Vissza