Make your own free website on Tripod.com

t@nc

Pichler Antal(Ton)(pichler.antal@freemail.hu)

Hello
Köszönöm a gyors választ és ahogy ígértem itt a bemutatkozásom: Pichler "Ton" Antalnak hívják a nevemet, Budapesten születtem és itt is próbálkoztam a felnövés egyes ciklusaival, több kevesebb sikerrel. Iskolázottságomról annyit, hogy a Bokányi Dezsõ Ált.-ban kezdtem, majd a Kaesz Gyula Faipari Szakközépiskolában érettségiztem és jelenleg a Gábor Dénes Fõikolán tanulok informatikát (sokakban ezen a ponton felmerül a kérdés: mi köze van a faiparnak az informatikához: nem sok, de úgy gondoltam szakmát váltok. Ez persze nem jelenti azt, hogy az asztalos szakmát nem szeretem, sõt !)
Hogy a lényegre térjek - mert ez elvileg ugye egy táncos lev. lista - pillantnyilag a Botafogo táncegyesület lelkes és fõleg kezdõ tagja vagyok. A "B" csapatban egyelõre tartalék minõsítésben. (ha vki nem ismerné: a "B" csapat a Botafogo második legjobb latin koreográfiás csapata (megjegyz.: összesen kettõ csapat van ;))))
Táncot a sokatok által már elfelejtett tánctanfolyamokon tanultam, több helyen is (semmi híresség nem volt a tanáraim között asszem). Egészen idén áprilisig, amikor egy barátom mondta, hogy indul egy szuperhaladó tanfolyam a Botafogoban. Lementem és azóta csinálom komolyabban a dolgot. Errõl nagyjából ennyit akartam írni.
Egyébként a számítógép nem csak szakmám, hanem hobbim tárgya is, ezt a foglalatosságot már vmivel régebben ûzöm (ha jól számolom idestova már 10 éve... de akkor még ATARI-m volt :)))) Ilyenkor szokott következni az "és szeretek még...", de én úgy gondoltam nem untatlak benneteket. (és nem koptatom az ujjaimat feleslegesen). Ha kiváncsi vki még vmire az nyugodtan írjon: pichler.antal@freemail.hu Ja igen. Van egy honalpom is ha vkit érdekel: http://www.extra.hu/pichlere Ezzel csak az a bay, hogy külföldrõl nehéz elérni, úgyhogy már gondolkozom más helyen, de addig még van egy kis idõ (http//:pichler.antal/tripod.com/). Akkor most én is hadd kérdezzek: TI KIK VAGYTOK ? Ha minden igaz kb ket embert ha ismerek egyenlõre. Leköteleznétek, ha vmit ti is írnátok magatokról.

See yaa mindenkinek: Ton

weblapom gyors valtozata

1999 oktober 7