Make your own free website on Tripod.com

t@nc

Radnai Tamás (radnai@unbounded.com)

Üdv mindenkinek!

Radnai Tamás vagyok, megszállottja a táncnak. (Néha már betegesen. J)

Leginkább a versenytánc területén mozgok, ott is leginkább standard-ezem, bár a latint is imádom, csak hát nincs az embernek mindenre ideje.

A fizikai paraméterek: 1976-ban születtem (novemberben - szóval skorpió, úgyhogy kicsit nehéz eset). Kb.178 cm magas vagyok (hétköznap kicsit alacsonyabb; ha táncolni kell, akkor (már ha sikerül) kicsit magasabb.) Kicsi túlsúly, de hát istenem, ha egyszer szeretem a jó falatokat… Szõke haj, kék szem… Nem kell sokat képzelni, ez még önmagában semmire sem elég!

Az ELTE Apáczai Gimnáziumába jártam, majd egy ideig a Mûegyetemet is látogattam.

Ja, én csináltam a zenét egy évig az azóta már esetleg feledésbe merült Samba Klubban. (Remélem, azért néhány embernek beugrik valami…)

Egyébként a versenytáncot a Feeling TSE színeiben nyomom. A legtöbb táncos bulin megtaláltok, az Ötórai Teán mindig ott vagyok, ez szinte már függõség nálam. (Na jó, most leléptem egy kis idõre külföldre, de ha hazamegyek néhány napra, biztos lenézek.)

Azt hiszem ennyi elég is, a többit megtudhatjátok rólam, ha olvasgatjátok a leveleimet a listán. (Ja, jó sokat tudok beszélni, ez a listán is feltûnhet… )

Tamás

1999. szeptember 29.