Make your own free website on Tripod.com

t@nc

Radványi Zoltán
(rzoli@iiibel.dote.hu)


Üdv mindenkinek!
Nevem: Radványi Zoltán, kb. 25 éves vagyok, bár lehet, hogy mikor ezt olvasod már egy kicsivel több. Elég késõn, a szalagtûzõm után kezdtem táncolni. kifogtunk egy jó tánctanárt, (Vadász Csaba) és valahogy belehabarodtam a táncba.
Még ezen a télen beiratkoztam egy tánciskolába, ahol egy egész jó kis csapat jött össze, s tanárunk Bacsó Móni csodálatára és örömére kibuliztunk egy új, haladóbb tánciskolát. Mikor ennek is vege lett, s mi még folytatni szerettük volna a táncot, javasolta, menjünk el a Kölcsey F. Müv. Közp. versenytánc klubjába. Itt táncolgattam másfél évet, de a versenytánc kötöttségei nem tetszettek, ezért kerestem valami mást.
Ez a más, az Akrobatikus Rock & Roll volt. Nagyon élveztük, még a páromnak is tetszett. Mindössze egyszer kellett a földdel közelebbrõl (a fenekével) megismerkednie. Nem figyeltünk eleggé. Én nem figyeltem, hogy jön, õ meg nem figyelte, hogy beszélgetek a szomszédommal. Mindenesetre arra jó volt, hogy megtanultuk, akrobatika közben csak egymással szabad foglalkozni. Sajnos az épp aktuális nosztalgia láz lecsengésével a csoport is elfogyott, s meg is szünt. Igy kerültem a jelenlegi céghez, a Harmónia Dance Stúdióhoz. Itt divattáncokkal, illetve színpadi táncokkal foglalkozunk, versenyzünk, fellépésekre járunk.
Itt ismerkedtem meg a jelenlegi táncpartneremmel, Harsányi Judittal is. 1994 õsze óta táncolunk együtt, azt hiszem mindkettõnk megelégedésére. 95 óta versenyzünk, kezdetben Mambóban, majd mióta megjelentek a Blues kategóriák, azokban is. A legszebb eredményeink, amire büszkék vagyunk, a 96-os Hot Blues VB-n szerzett nyolcadik, illetve 97-ben Zágrábban az EB Mambó tizenkettedik helyünk volt.
Ha még mást is szeretnél tudni rólam, vagy Jutkáról nézz el ide: http://www.dote.hu/~rzoli

Zoli

Mail: rzoli@iiibel.dote.hu, rzoli@jaguar.dote.hu
http://www.dote.hu/~rzoli
Tel: (52) 411-600/5254 Tel(otthon): (52) 422-655