Make your own free website on Tripod.com

t@nc

Suba Peter (company@polar.datanet.hu)

Szia mindenki,

Szoval Ti itt elvartok tolem egy bemutatkozo levelet: Na jo, ti akartatok. Kedves ismerosom (Szia Jani!) mar korabban figyelmeztetett, hogy itt mindenki tukon ul, es azt varja, hogy mutatkozzam mar be. Szegeny ordogok... Egyebkent igy eloszoban hamarabb tudtam meg, hogy fel vagyok iratkozva, mint elektronikusan.
Hat eloszor is programozo vagyok, szamitastechnikus, eleg preciz ember, ugyhogy ha megengeditek megprobalok pontrol-pontra azt irni, amit kertetek (de ha nem engeditek meg, akkor is :-))
> a) ki vagy, mi a foglalkozásod, hány éves vagy, melyik városban laksz; Suba Peter, programozo, szul. 1974 azaz 24 eves vagyok, Budapest.
> b) táncos és egyéb múltad, versenyeid, milyen táncokat tudsz, ki a > partnered, milyen klub tagja vagy;
Kb. 3 eve versenyzek, de biztos vagyok benne, hogy at fogja hatni hatralevo eletem , mert ugy megszerettem a mufajt. Elegge fanatikus vagyok (akik ismernek, tudjak...) Versenytancos vagyok, nem boogie-s (lehet ujjongani/fujjolni), de persze azt sem vetem meg. Versenyeken eleg szep eredmenyeim voltak az utobbi idoben, de nem dicsekszem, mert nagykepunek tartanatok. Amugy eppen most tortent egy partnercsere az eletemben, ugyhogy most felemas helyzetben vagyok (kapcsolodva az aktualis partner-temahoz: es mit csinalsz, ha eddig a kedveseddel tancoltal, most meg massal tancolsz??? Es Ot tovabbra is szereted? Sot, mi van, ha raadasul O nehezen birkozik meg a helyzettel, mert nem teljesen onszantabol hagyta abba a tancot?). Legkozelebb a C orszagos bajnoksagon lehet megnezni, ha valaki kivancsi - de ott meg csak standardbol. Amugy uj partnerem Giczy Timea, es a Zrinyi tagja vagyok
> c) jelenlegi és jövôbeli terveid; Ami a tancot illeti, jelenleg szeretnek a C orszagoson jo eredmenyt elerni. Jovoben? Minden, ami elerheto :)
> d) miben vagy tudós, szakértô; Szamitastechnikaban :) Szoval, tancban tudosnak nem neveznem magam, de ha meg kell neveznem egy teruletet, akkor mondjuk a standard/latin taancok technikajat mondanam olyannak, amiben fordulni lehet hozzam.
> e) mit szeretnél ill. vársz el az Internet Klubunk-beli tagságtól, mivel > tervezed céljainkat elômozdítani. Nagyon szivesen vesszük például, ha > beszállsz a weblapok > készítésébe, vagy legalább tájékoztatsz minket klubokról, bulikról egyszóval > bármiről aminek szerepelnie kellene itt, de valamilyen ok miatt még nem került fel a webre; HTML-t is irogatok, ugyhogy abban tudok segiteni (bar keves idom van :( ), de peldaul tervezem, hogy versenyeredmenyeket megirogatok, bekapcsolodom egyes temakba stb. Nem akarok vilagot megvaltani, mert tapasztalatbol tudom, hogy ugysem sikerulne.
> f) hogy találtál ránk Tean volt kirakva nemi tajekoztato, aztan erdeklodtem... voila! Web-lapom nincs, mert a regit leszedtek az egyetemen, ujat csinalni meg meg nem volt idom...
> g) beceneved (jól gondold meg, hogy van-e, mert ha nincs, akkor mi majd adunk neked, hogy attól koldulsz :-))) Bubosvocsok... Nem, Kercerece.... Aaaaaa, nem , legyen inkabb.... Mester... vagyis....
Na jo, valaszthattok: Eddigi eletem soran a kovetkezo beceneveim voltak: Subus, Huba, Prof (ez nem vicc), MRC (csak igy natur), Telefon, Peter, Peti, Petur (de ezt csak a nagymamam hasznalja), Paganini (annak idejen hegedultem). Legszivesebben Peter maradnek azert...
Scannelt fenykepet majd kuldok, de mondjatok: biztos a levelezesi listara kuldjem??? Nem biztos, hogy mindenki az en kepemben akar gyonyorkodni, a letoltesi idorol nem is beszelve - nincs jutalekom a Matavnal!
Ja, meg egy fontos dolog, bar azt hiszem eszrevettetek: kisse furcsa humorom van, de hangsulyozom elore: senkit sem akarok megbantani vele, egyszeruen ilyen vagyok... Amugy tudok komoly is lenni, csak mostanaban nehez idoszakon megyek keresztul, es humor nelkul nehez lenne.
Na hat meg egyszer udvozlok mindenkit, majd hallotok rolam.

Suba Peter

(A kepeken Suba Peter es Giczi Timea lathato).