Make your own free website on Tripod.com

t@nc Sümeghi Mátyás(sumegi@mail.matav.hu)

Sziasztok!

Van egy jó hírem: felkerültem a gyorslistára, és ebbol az alkalomból írok egy bemutatkozó levelet Viking instrukcióinak megfeleloen... (magamtól nem biztos, hogy menne!) :-) Tehát:

Sümeghi Mátyás a becsületes nevem, de általában csak Matyinak szólítanak, illetve néha Garfinak, Garfieldnak, mivel imádom ezt a hülye kis morcos és lusta macskát. (Talán azért, mert sok mindenben hasonlítunk. :-) ) A neten általában Garfi5 néven ismernek, mivel Garfiból sajnos több is van.... 21 éves vagyok, és Budapesten éldegélek. Sok minden érdekel: érdekel a munkám (egy felvonós cégnél dolgozgatok), érdekel természetesen a tánc (standard, latin, társas, báli, népi és minden más), érdekel a net, és minden ami jó. Munkám mellett levelezon villamosmérnöknek tanulok. Hetente körülbelül 4 alkalommal táncolok. Versenyeken elvbol nem indulunk. (a többes szám a partneremre és rám vonatkozik, aki egyébként az életben is a partnerem. Ot Edinának hívják, és tánctanárnak készül...)
A táncot 3 évvel ezelott kezdtem megimsergetni, ebben Guller János segített engem 2 éven keresztül. Nagyon sokat köszönhetek, köszönhetünk neki. (sajnos idén áprilisban 77 évesen meghalt. jellemzo rá, hogy szinte az utolsó óráit is a táncteremben töltötte...) Jelenleg Limp Sanyi próbál minket okítani a Postás Muv. házban (Benczúr u.). Tetszik nekünk nagyon a stílusa, és a módszerei. A tánc mellett járok jazz tréningre is. Ez azért nagyon jó, mert nyújt, lazít, és megmozgat olyan izmokat is, amikrol az ember nem is hinné, hogy létezik, de egyes táncoknál fontosak lehetnek... A tánccal kapcsolatban különösebb terveim nincsenek. Szeretem csinálni és kész. Nekem ennyi elég. Ha tehetem táncolok. Azért csatlakoztam hozzátok, mert szeretnék minnél több hasonló érdeklodésu embert megismerni, és szeretnék minnél több információ bodog tulajdonosa lenni... :-)
ennyit most... vége most...

Ui.: Képet is hamarosan küldök (hacsak nem felejtem el)...

www.fozelek.com/capak/garfi5 -egy elhanyagolt weblap
ICQ: 14464781
email: sumegi@mail.matav.hu
IRC: #baratsag Garfi5

Üdv mindenkinek

Garfi5
Sümeghi Mátyás