Make your own free website on Tripod.com

t@nc


Szalay András(Volo)
SZALAY_A@A1.BPSOF.BPS.mts.dec.comSzervusztok! Nos én vagyok az aki soha nem járt tánciskolába (eltekintve egy swing tanfolyam elsõ 5 órájának ballépéseitõl). Így aztán nem is tudok táncolni, csak szeretek. Önéletrajz: Egészen fiatalon, kopaszon születtem. Most vénségemben (26) ismét ehhez az állapothoz közelítek. Közben valaki kezembe nyomott egy villamosmérnöki diplomát, ezzel hivatalosan is elismerve, hogy bármihez nem értek. Ezt azért díjazzák oklevéllel, mert okos emberek (ld. Iván Gábor kortárs nihilista filozófus ide vonatkozó jegyzeteit) már sokkal korábban belátták, pusztán gondolati okfejtéssel és transzcendens meditációval, hogy a semmihez nem érteni igen egyszerû dolog. Szüleim érthetetlen ötletének köszönhetõen a 'Szalay András' nevet kaptam, ami a honvédségnél a 'Volo' egyszerû figyelemfelhívó szótagpárra egyszerûsödött.
Hobby: szörf, sí, snowboard, evezés, görkori, bicaj, tánc, búvárkodás és egyébként is minden ami adrenalin túltermeléssel jár. (Itt említeném meg azt is, hogy borzasztó nagy öröm lenne számomra, ha lenne köztetek néhány vitézlelkû, aki a fenti sportok valamelyikében társaságra vágyik. Sajnos mióta elhagytam az egyetemet, a hasonszõrû társaság elköltözött, építkezik, megnõsült, elvesztette az eszét, stb., egyedül pedig túl veszélyes és unalmas állatkodni.)
Egyéb: Nagyon szeretem a túrós-barackos rétest és a rántott camembert áfonyával, tejszínhabbal és vegyeskörettel, tejfölös uborkasalátával.
Volo
"Andras Szalay DTN: 798-5338"