Make your own free website on Tripod.com

t@nc
Szabó Sándor

1999 aug. 23

Szevasztopol mindekinek!

Nevem bár benne van a cimemben Szabo Sandor, Beceneveim Sada, Sanya Sanyoca (valasszatok). A szegedi Sasfeszek Tancmuveszeti Egyesuletben tancikalok kb. 7 eve, az Akropolis Tancstudioban kb.: 3-4 eve. Akrobatikus Rock&Roll-al kezdtem majd fokozatosan attertem a Hobby Roki, Boogie - Woogie, Lindy Hopp, Step vilagaba. Versenyszeruen a Boogie - Voogie-t muvelem. Nagy elmeny es cel volt szamomra a 48 oras Roki versenyen minel jobb helyezest elerni. Ezt 98-ban Czagany Ildikoval clubtarsammal sikerult megnyerni. A Boogie mellett az Akropolisnal is tancolok,errol a Clubrol Zahonyi Csaba baratom mar bemutatkozasaban irt. Barmilyen meglepo nagyon szerelmes vagyok a tancba es a jo zenebe. A tanc azert fontos szamomra mert elvezetesebbe teszik a szurke hetkoznapokat, es a felgyulemlett kellemetlensegeket konnyebben lerazhatom magamrol. A tanc teljesen mas emberre formalt, mar ami a kulvilaggal valo kapcsolatomat illeti.
Mellesleg a TRIODA Biztonsagtechnikánál dolgozom, mint diszpecservezeto, ill. szamitastechnikus. Papirom tobb szakmarol is van, legelso: Kozuti villamosjarmu szerelo, kozlekedes gepszerelo. Utana Technikusi, majd kozepfoku, felsofoku szamitastechnikai vegzettsegeket szereztem.Imadok utazni, turazni, vezetni, szeretek mindenfele labdajatkot ezert nagyon fejlett a gomberzekem IS.
Kicsit booooo lett, de most hirtelen ennyi jutott az eszembe. Tovabbi informaiokert irjatok, de talan egyszer elkeszula Hunlopom is.

Swing Hej!

Szabo Sandor mailto:szabo.sandor@trioda.hu